DIRA Automatiseringsprisen 2021: Besøg hos Danfoss Drives


Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
DIRA Arrangement

DIRA Automatiseringsprisen 2021: Besøg hos Danfoss Drives

DIRA Automatiseringsprisen 2021: Besøg hos Danfoss Drives

Arrangeret af DIRA
Ulsnæs 1, 6300 Gråsten

16/09/2021 09:30 - 16/09/2021 12:00

Tiden er kommet til, at DIRA-medlemmer og jury har muligheden for at besøge den anden robotløsning, der er blevet nomineret til DIRA Automatiseringsprisen 2021.

Den 16. september 2021 klokken 9.30 til 12.00 inviterer Danfoss Drive inden for.

Danfoss Drives, der ligger i Gråsten i det sønderjyske, har med sit gennemgribende automationsprojekt nytænkt fremtidens fabrik baseret på industri 4.0.

Før foregik hovedparten manuelt hos Danfoss Drives i Gråsten, der både udvikler, producere og levere frekvensomformere. Men nu har Danfoss skabt en digital transformation med en komplet automationsstrategi, og med de nye robotceller er Danfoss stærkt gearet til både mixudsving og høje vækstambitioner baseret på opretholdelse af konkurrencedygtig produktion i Danmark.

DIRA-medlemmer og juryen besøger også de to andre nominerede henholdsvis den 8. september, hvor besøget går forbi Engskov Maskinfabrik i Ringsted og den 16. september klokken 14.30 til 17.00, når vi besøger Kamstrup i Stilling. 

Arrangementet er for betalende medlemmer af DIRA. Er du ikke medlem af DIRA, men ønsker at deltage, så koster det 2.000 kr. for to personer fra samme virksomhed. Skriv til netværkskoordinator Kathrine Viskum på info@dira.dk, hvis du ønsker at tilmelde dig og en kollega. 

Er du tilmeldt og udebliver uden afbud, opkræves et gebyr på kr. 250 (ekskl. moms). Afbud skal være givet til DIRA på info@dira.dk senest kl. 12.00 dagen før arrangementets afholdelse.

Foto:
Der vil blive taget fotos og video på dagen til ekstern kommunikation. Ved deltagelse i arrangementet accepterer du dette

DIRA arrangementer