DIRA Business og ROBOTBRAG 2022


Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
DIRA Arrangement

DIRA Business og ROBOTBRAG 2022

DIRA Business og ROBOTBRAG 2022

Arrangeret af DIRA
Forskerparken 10F, Odense M 5230

05/05/2022 09:30 - 06/05/2022 13:30

Få inspiration til jeres videre rejse med robotteknologi og automation ved DIRA Business og ROBOTBRAG den 5. maj 2022 klokken 09:30-16:30 hos Teknologisk Institut i Odense.
 

  • Oplev nutidens og fremtidens robotter
  • Mød mere end 60 leverandører til DIRA Business, der fungerer som robotindustriens udstillingsvindue
  • Kom i dialog med uvildige robot- og automationsspecialister fra Teknologisk Institut
  • Knæk koden til at komme i gang eller videre med robotter på vores konferencespor


... og meget mere!

 

Torsdag den 5. maj 2022 inviterer Teknologisk Institut til den årlige robotfest i Forskerparken. Her vil danske virksomheder kunne få syn for morgendagens produktions- og robotteknologi - og komme i dialog med Teknologisk Instituts uvildige robotspecialister. Festlighederne arrangeres i samarbejde med DIRA, som i år også fejrer 40 års jubilæum.

Ved sidste ROBOTBRAG slog vi rekord med over 3.000 deltagere over to dage, så for at kunne imødekomme den store interesse udvider vi igen i år udstillingsområdet. Der bliver god plads til både botter og besøgende, når vi åbner for Teknologisk Instituts tre robotinnovationshaller, DIRA Business' røde cirkustelt og - som noget nyt - et udendørsområde for mobile robotter og droner.

Fredag den 6. maj 2022 fortsætter robotfesten - dog med en lidt lavere gennemsnitsalder. Her kan elever fra ungdomsuddannelser, studerende fra akademier og universiteter samt deres undervisere fra hele landet tanke inspiration til ROBOTBRAG-læringsdag, hvor også robotvirksomhederne kan møde fremtidens arbejdsstyrke.

Vi sørger for at designe dagene og rammerne, så vi kan sikre en tryg deltagelse for alle, og vi ser frem til et brag af en robotfest med dig som gæst.

Book en stand

Der er igen rift om standpladserne til DIRA Business, så hvis du som teknologiudvikler ønsker at udstille, skal du skynde dig at booke en plads.

DIRA jubilæumsmiddag

I forlængelse af ROBOTBRAG og DIRA Business inviterer DIRA til 40 års jubilæumsmiddag den 5. maj 2021 klokken 17:15 på GASA Bar.

Her vil robotbranchen mødes til et festligt arrangement i automationens tegn, hvor du har rig mulighed for at netværke med dine kollegaer og fremtidige samarbejdspartnere.

Det er også her, at DIRA Teknologiprisen 2022 vil blive overrakt til en virksomhed, som har udviklet et nyt og unikt produkt.

Festmiddagen koster 895 kroner (eksklusiv moms), og tilmelding er bindende pr. 1. april 2022.

For henvendelser vedrørende DIRA Business-festmiddag, kontakt Kathrine Viskum på kvr@teknologisk.dk.

 

Udstillere:

DIRA arrangementer