Nyheder

DIRA Automatiseringsprisen 2017 - besøg de nominerede den 31. maj og 13. juni

19. maj 2017
DIRA besøger, sammen med medlemmer og jury, de tre nominerede virksomheder i den kommende tid. De tre arrangementer er ved at blive planlagt, og du kan her læse mere om de tre nominerede og se, hvornår vi besøger hvem. Juryen vil være repræsenteret, og der er som altid gratis deltagelse for DIRA-medlemmer.

Mød DIRA den 16. juni og netværk med branchen

19. maj 2017
Lær mere om Industri 4.0. Mød nye kunder og leverandører. Netværk med branchen! Eller slå en robot i basket? DIRA er, sammen med 35 andre udstillere og oplægsholdere, repræsenteret på Egatecs Automationsdag '17.

Super evaluering til DIRA Hannover-tur

04. maj 2017
DIRA rejste den 24.-25.april sammen med en delegation på 18 personer til årets Hannover messe – en intensiv to-dags tur som stod på en eksklusiv guidet tour rundt på messen for at se de seneste robotnyheder, netværksmiddag, netværksfrokost og tid på egen hånd. Det var en tur der var præget af højt humør, god stemning, fagligt indhold og netværk, netværk, netværk!

OG DE NOMINEREDE ER…..!!!!

19. april 2017
Efter en nervepirrende første votering kan vi nu endelig løfte sløret for de 3 nominerede til DIRA Automatiseringsprisen 2017...

Se videoen med tidligere vindere af DIRA Automatiseringsprisen, og hør dem fortælle, hvad prisen har betydet.

28. marts 2017
Se videoen med tidligere vindere fra 2015 og 2016, MiR og Welltec, og hør dem fortælle om hvilken forskel, det har gjort at vinde DIRA Automatiseringsprisen. Kvalitetsstempel, stærkere brand, medieomtale og nye salgskontakter er bare nogle af de ting, de nævner.

Få eksklusiv adgang til de nyeste robotter i Hannover med DIRA

15. marts 2017
For blot 5.000,- får du en eksklusiv to-dags tur på Hannover Messe, netværksfrokost, en festlig middag, en god seng med morgenmad og ikke mindst en unik guidet tur til de største robot-nyheder i år. Sæt kryds i kalenderen den 24-25 april og tilmeld dig allerede nu, da der er begrænset antal pladser.

Spændende og begivenhedsrig DIRA-dag: Besøg hos FJ Industries

15. marts 2017
Onsdag den 1. marts var en spændende og travl dag i DIRA sammenhænge, den bestod blandt andet af en netværksbrunch, generalforsamling og et spændende besøg hos FJ Industries.

Ny bestyrelse – en generalforsamling, der går over i historien

14. marts 2017
Onsdag den 1. marts afholdte DIRA sin årlige generalforsamling, som i år fandt sted hos FJ Industries i Ferritslev – det var på alle måder en spændende dag, som for de fleste allerede startede mange timer inden selve generalforsamlingen gik i gang.

Afsløring! Se og hør den nye DIRA koordinator Kathrine Viskum

27. februar 2017
Det er med stor spænding, og næsten uudholdelig ventetid, DIRA endelig kan afsløre den nye koordinator Kathrine Viskum. Hun har en baggrund hos LM Wind Power. Hvor hun har arbejdet med event, marketing og teknologi!

1 marts - FÅ PLADSER TILBAGE

27. februar 2017
1. marts står i år i DIRAs tegn. DIRA afholder, ikke mindre end, 3 arrangementer: GRATIS DIRA brunch, virksomhedsbesøg hos FJ industries og ordinær generalforsamling. Hele dagen kan du møde Kathrine Viskum, men skynd dig. Der er kun få pladser tilbage!