Glemt kodeord / Skift kodeord

Bliv en del af DIRA

Opret gratis bruger
Opret medlemskab
Luk

Indtast email og få tilsendt et link til ændring af kodeord


Tilbage

Tilbage

Tilbage
Nyt fra Dira

Seneste nyt fra DIRA

Se seneste nyheder
Se alle nyheder
 • LEDER: Det er nu, de danske produktionsvirksomheder skal styrkes

  Som en nyhed udgiver DIRA frem over kronikker og indlæg omkring aktuelle emner inden for robotbranchen skrevet af en af bestyrelsens medlemmer. Læs Per Martens’ indlæg, der omhandler coronakrisens indflydelse på produktionsdanmark, samt hvilke muligheder, den rummer for robotindustrien.

 • DIRA afholder webinar om AI og Machine Learning

  Grundet COVID-19 afholdes DIRAs fagligt arrangement om AI og Machine Learning, som webinar tirsdag d. 21. april. Det bliver dermed muligt, at blive klogere på kunstig intelligens og hvordan det kan hjælpe din virksomhed med de udfordringer i står overfor, direkte i dit eget hjem. 

 • Standbooking til DIRA Business og ROBOTBRAG 2020 er åbnet

  Det er nu muligt at booke en stand til dette års DIRA Business og ROBOTBRAG 2020, som i år afholdes d. 19. – 20. november 2020. Sidste år slog DIRA Business og ROBOTBRAG rekord med 1500 besøgende på dagen og DIRA måtte melde udsolgt med hele 69 udstillere.

Nyt fra medlemmer

Nyt fra medlemmer

 • Gratis Safexpert (online) seminarer udvides

  Grundet mange tilmeldinger udvides antallet af seminarer med flere datoer. Du kan tilmelde dig her: https://www.ibf.at/en/seminars/safexpert-web-presentation#c3475

 • Gør produktionen lettere med en ekstra hånd

  Har du brug for en ekstra hånd? Automatiser produktionen og få øget konkurrenceevnen med en robotløsning, der kan udfører en vifte af opgaver.

 • Styrket automationssamarbejde på tværs

  Danske robotvirksomheder spiller hinanden stærke. LT Automation og Technicon ser gode muligheder i styrket samarbejde for at udvikle endnu flere innovative og brugertilpassede automationsløsninger til fremstillingsindustrien.