Tilbage

DIRA årsmøde 2022: Deltag både hjemme fra eller kom og vær med

Alle medlemmer kan deltage i DIRA’s årsmøde den 2. marts 2022. Årsmødet er nemlig et hybridevent, og du kan derfor både deltage hjemme fra, og du kan komme til Ringsted og være med.

Årsmødet i DIRA er et samlingspunkt for hele netværket, hvor alle medlemmer skal have mulighed for at deltage.

Derfor kan man den 2. marts 2022 klokken 15.45-17.15 både deltage hjemme fra sofaen, og man kan komme og være med hos virksomheden Lauritz Knudsen i Ringsted.

Årsmødet i DIRA giver dig mulighed at have medbestemmelse i et innovativt og aktivt netværk for udviklere, leverandører, slutbrugere, myndigheder og mange andre med interesse for robotteknologi.

Du bruger den hver dag

Inden årsmødet den 2. marts 2022 får netværkets medlemmer traditionen tro muligheden for at snuse til en virksomhed.

I år bliver det virksomheden Lauritz Knudsen eller LK, der inviterer DIRA’s medlemmer inden for klokken 13.30, hvor de blandt andet producerer noget, som vi alle bruger i hvert fald et par gange om dagen. Stikkontakten.

I 2000 blev produktionen i LK samlet på en fabrik i Ringsted, hvor den nu drives af en høj automatiseringsgrad. Det er med til at sikre virksomheden en konkurrencedygtig produktion i Danmark.

Et år i netværket

På årsmødet vil DIRA’s nuværende formand, Kim Reeslev, fremlægge sin beretning om, hvordan det står til i netværket. Derefter vil regnskabet for 2021 og budgettet for 2022 blive gennemgået.

Efterfølgende skal der vælges repræsentanter og suppleanter til bestyrelsen. I år har der været stor interesse om at blive siddende som medlem af bestyrelsen. Alle fire medlemmer, der er til valg, har nemlig valgt at genopstille til DIRA’s bestyrelse.

Derfor er de fire kandidater til de fire ledige pladser i DIRA’s bestyrelse velkendte navne og ansigter.

Kandidaterne er:

Henrik Lykke Lilleholt, kategorichef ved Lemvigh-Müller A/S og nuværende medlem af DIRA’s bestyrelse.

Kim Koertsen, direktør i DanRobotics A/S og og nuværende medlem af DIRA’s bestyrelse.

Kim Reeslev, sales manager Nordic & Baltic ved KUKA Nordic AB og nuværende formand for DIRA’s bestyrelse.

Per Martens, general manager ved SCHUNK Intec A/S og nuværende medlem af DIRA’s bestyrelse.

Du kan lære dem bedre at kende her.

I forbindelse med årsmødet kommer der til at være afstemning omkring DIRA’s vedtægter. Der bliver sendt et unikt link ud til det primære medlem, som derefter kan sende linket videre til den, der skal stemme for medlemsvirksomheden.

Du kan læse DIRA’s vedtægter med beskrivelse af dagsorden her.

DIRA’s årsmøde 2022 bliver afholdt som et hybridevent. Du kan derfor både deltage fysisk ved at komme til Lauritz Knudsen i Ringsted, men du kan også deltage foran din skærm hjemme fra.

Hvis du som medlem ønsker at deltage fysisk i DIRA’s Årsmøde, skal du sende en mail til kvr@teknologisk.dk. Virksomhedsbesøget hos Lauritz Knudsen kræver særskilt tilmelding. Tilmeld dig virksomhedsbesøget ved at skrive til kvr@teknologisk.dk.

Hvis du ønsker at deltage fra din skærm, skal du blot følge dette link, når årsmødet starter: Zoom-link

Meeting ID: 916 8340 0283
Passcode: 409453